PE 2.12.2022 / JOENSUU AREENA

Avaa valikko

Esiintyjät

Juha Tapio

Juha Tapio

Elämän ilot, surut ja se ihan tavallinen arki. Tämän kaiken sanoittamisessa pakahduttavan kauniiksi lauluteksteiksi Juha Tapio on Suomen parhaimmistoa. Kun vahvat tekstit saavat ystävikseen juuri oikeat sävelet, osuu musiikillinen lopputulos sinne missä sekä hymy että kyyneleet asuvat. Kerubi Liven aikaan Juha Tapion edellisestä esiintymisestä Joensuussa tulee kuluneeksi jo kolme vuotta. Meillä on ollut sinua ikävä. Ihanaa, että olet ja tulet.

Arttu Wiskari

Arttu Wiskari

Arttu Wiskarin matka alkoi mökkitieltä.  Sen jälkeen reitti on kulkenut viiden studioalbumin ja lukemattomien hittien kautta kotimaisen pop-iskelmän hyräillymmäksi artistiksi. Lauluiksi puetuissa pienissä tarinoissa asiat ovat useammin huonosti kuin hyvin. Silti kappaleiden melodiaan piilotettujen täydellisten popkoukkujen tarratessa korvaan, pilkistää kuulijan suupielestä pieni ilkikurinen hymy. Koko kansan Arttu Wiskari on yksi Kerubi Liven kolmesta, jota on mahtava laulaa mukana.

 

Mikael Gabriel

Mikael Gabriel

Mikael Gabriel on yksi Suomen valovoimaisimmista artisteista, jonka hittikappaleet Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Lennokki, ovat raivanneet miehen tietä suomalaisten sydämiin. Artistin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 200 miljoonaa kertaa, ja ne ovat nousseet lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Mikael Gabrielin albumit ovat ylittäneet jopa tuplaplatinaan oikeuttavat myyntimäärät.

MATILDA

MATILDA

MATILDA on joensuulainen laulaja-lauluntekijä, jolle musiikki on elämäntapa ja intohimo. MATILDA soittaa poppia, mutta hämmentää poppinsa sekaan äärimmäisen taitavasti oopperallisia jopa kaikuja, tunteen paloa ja dramatiikkaa. Musiikissa kuuluu rakkaus rytmiin. MATILDAn ensimmäinen single Forever julkaistiin marraskuussa 2021, ja debyyttialbumi on parhaillaan tekeillä.