PE 2.12.2022 / JOENSUU AREENA

Avaa valikko

Tervetuloa Kerubi Liveen!

Kerubi Live on pikkujouluajan suurin konsertti Joensuussa, ja se järjestetään Joensuu Areenalla perjantaina 2.12.2022. Ovet avautuvat klo 18 ja meno jatkuu klo 01 saakka. 

Kerubi Live on ikärajaltaan K-18.

Konsertissa on yksi esiintymislava, ja kaikkiaan neljä esiintyjää. Välitauoilla tunnelmasta vastaavat Kerubin DJ:t. 

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Liput ja vip-liput

Liput myy tiketti.fi ja lippu.fi. Lipun hinta on 49 euroa, ruokailun ja narikan sisältämä vip-lippu 89 euroa.

Vähintään 10-hengen ryhmäliput myös suoraan Kerubista, ota yhteyttä  / 013 129 377.

Normaaleja lippuja ei ole saatavilla ravintola Kerubista. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Jos lippuja jää myyntiin ovelle, jatkuu myynti Tiketissä koko tapahtuman ajan. Ovella ei ole varsinaista porttimyyntiä. Pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin, vip-liput passiin ja rannekkeeseen, ja ne toimivat kulkutunnisteena tapahtuman ajan. Liput voi vaihtaa rannekkeeseen jo ennakkoon Kerubilla keskiviikkona 30.11. klo 11 - 18 ja torstaina 1.12. klo 11 - 18

Konsertin vip-liput sisältävät:

Kerubi Live VIP-menu:

* Kylmäsavulohiröra (L,G) ja spelttinäkkäriä (M)
* Pisaratomaatteja ja balsamicosipuleita (M,G)
* Paahdettua juureksia, salaattia ja leipäjuustoa (L,G)
* Punakaalicoleslaw ja paahdettuja korianterinsiemeniä (M,G)
* Vihersalaattia ja granaattinomenavinaigrette (M,G)
* Leipävalikoima (M), punajuurihummusta (M,G) ja tuorejuustoa (L,G)

* Hunajaviskillä glaseerattua paahdettua porsaan kylkeä sinappirubilla (M,G)
* Jerk-maustettua maalaiskanaa (M,G) ja lehtikaalipestoa (L,G)
* Persiljavalkosipuliperunoita (L,G)

* Kypsytettyjä juustoja (L,G) ja omena-calvadoshilloa (M,G)
* Mustaherukkamoussea ja suklaata (M,G)
* Kahvia ja teetä

Soittoaikataulu

Kerromme konsertin aikatauluista hieman tuonnemapana.

Cashless – juomaa ja ruokaa

Kerubi Live, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen. Areenan sisätilat ovat kokonaisuudessaan ravintola-aluetta. Myynnistä löytyy alkoholittomien virvokkeiden lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä, drinkkejä ja snapseja.

Kerubi Grilli palvelee tapahtuman ajan, ja ruokkii nälkäiset konserttivieraat. Grillin tuotteista kerromme enemmän sitten hieman syssymmällä, jahka kesäkaudesta ensin selviämme. Joka tapauksessa herkullista grillievästä on tarjolla.

​​​​​​​Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Narikka

Narikka palvelee heti sisäänkäynnin jälkeen, ja on hinnaltaan 3 euroa. Ulkotakit ja laukut tulee jättää narikkaan. Omia alkoholeja ei saa Areenalle tuoda, eikä niitä varten ole myöskään omaa juomanarikkaa.

Turvallisuus

Paikan päällä päivystää ensiapuryhmä, ja konsertissa on runsaasti järjestyksenvalvojia.

Haluamme, että Kerubi Live on kaikille turvallinen ja viihtyisä tapahtuma. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita, ja odotamme samaa myös yleisöltämme. Lue lisää täältä.

Joensuu Areenan tilat ovat permannon osalta esteettömiä, ja avustajana toimiva henkilö pääsee tapahtumaan avustettavan lipulla. Liikuntarajotteisille on  oma koroke, josta keikkoja voi seurata. Areenalta löytyy myös oma inva-WC.

Löytötavarat

Konsertin löytötavarat toimitetaan Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy:hyn. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaista torstaihin klo 14–17 sekä sunnuntaisin klo 13–15. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.